Buitenspelen voor groot en klein

Voor veel ouders is het niet altijd mogelijk om buiten de deur een sport te beoefenen omdat niet bij alle verenigingen kinderopvang mogelijk is. Daarnaast is het vaak zo dat trainingen voor kinderen veelal op een ander tijdstip op het programma staan dan de volwassen training. Sportief met Mark komt voor ouders en kinderen met een oplossing. Vanaf februari 2019 start Sportief met Mark iedere woensdagmiddag om 15.00 uur met een ouder-kind buitentraining in het Reijerpark.

Tijdens deze afwisselende buitentraining staan plezier en goede lichaamsbeweging centraal.  De oefeningen zijn uitdagend voor zowel de volwassenen als de kinderen waarbij het spelelement zeker niet wordt vergeten. Zo zijn er wedstrijdjes tussen de kinderen en de ouders, of kan er samen gestreden worden tegen een andere ouder en kind combinatie.

Om het animo voor deze buitensport te kunnen evalueren wordt er in februari gestart met een pilot. In deze proefperiode zijn de kosten € 5,00 per les voor de ouder/verzorger en €2,50 per les voor de kinderen.

De lessen zijn bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Kinderen vanaf 13 jaar kunnen zonder ouderlijke begeleiding meedoen met de lessen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportief met Mark: sporten@sportiefmetmark.nl of middels het telefoonnummer 0645606739.

 

Bron: Sportief met Mark

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , .

Geef een reactie