Curves – 30 minuten sporten voor vrouwen

Curves Ridderkerk is een sportschool speciaal en alleen voor vrouwen en biedt een workout van 30 minuten. Deze workout is een combinatie van kracht- en conditietraining. Je traint op toestellen met hydraulische weerstand waarbij alle grote spiergroepen getraind worden. Hierbij bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Deze manier van sporten blijkt zeer effectief voor het krijgen van meer energie, spierversteviging en gewichtsverlies.  Iedereen kan trainen op eigen niveau. Dit maakt Curves geschikt voor elke vrouw, ongeacht leeftijd of lichaamsbouw. Ben jij gezond en wil je een intensieve workout? Of heb je verschillende klachten en wil je de trainingen rustig opbouwen? Bij Curves kan iedereen terecht. Elke training word je begeleid door een professionele coach die je helpt, ondersteunt en motiveert om jouw eigen doelen te bereiken.

Curves Ridderkerk nodigt alle vrouwen uit om kennis te komen maken in de club. Kom vrijblijvend een week gratis sporten Heb je interesse of wil je meer informatie? Kom een keer gezellig langs in het centrum van Ridderkerk (Jan Steenstraat 4a) of bel naar 0180 – 42 81 65.

Bron: Curves Ridderkerk

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , .