In Mind & Body organiseert verwendag voor (chronisch) zieken

Even zorgeloos genieten

Op zaterdag 13 april organiseert Stichting In Mind & Body voor de 4ekeer op rij een verwendag voor (chronisch)zieken en ex-patiënten. Net als voorgaande jaren draait het tijdens deze dag om zorgeloos genieten en oprechte en liefdevolle aandacht. Langdurig ziek zijn is vaak al eenzaam genoeg! Het bestuur van de stichting vindt het belangrijk om iets voor deze mensen te doen en is dan ook dankbaar voor alle hulp van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om deze dag mogelijk te maken. De plezierige sfeer en hartverwarmende reacties tijdens de vorige edities waren reden om het evenement dit jaar weer te organiseren.

Programma

De dag, die geheel in het teken staat van verzorging van de in- en uitwendige mens, start om 9.30 uur. Na de ontvangst met koffie en gebak geven de docenten verschillende workshops over Chi Kung, Yin Yoga en Mindfulness/meditatie. Iedereen kan hier op eigen niveau aan deelnemen. Daarna is het tijd voor een heerlijke lunch en een ontspannende massage naar keuze. De dag wordt rond 13.30 uur afgesloten met een verloting. Bakkerij Vos, die ook het gebak en de lunch zal verzorgen, schenkt hiervoor twee tassen met lekkernijen. Daarnaast krijgen alle deelnemers een aantal gratis lessen van In Mind & Body.

 Meer informatie en aanmelden

De verwendag vindt plaats op 13 april, bij In Mind & Body, in de oude huishoudschool aan de Koninginneweg 150 (unit 11) in Ridderkerk. Deelname is gratis, dieetwensen zijn geen probleem en makkelijke kleding is handig.

Aanmelden kan per mail naar marionbertels@hotmail.comof via 06-48 46 59 02. Wees er snel bij, want er zit een maximum aan het aantal deelnemers! Op www.inmindandbody.nl vind je meer informatie over de andere activiteiten van Stichting In Mind & Body.

 

 

Bron: Stichting In Mind & Body

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie