Nieuwe reeks bij In Mind & Body: zelfverdediging voor vrouwen en meisjes

In de huidige maatschappij is het niet gek om jezelf wat steviger neer te zetten en weerbaarder te maken. Daarom start Stichting In Mind & Body op zondag 15 september met een nieuwe zelfverdedigings- en weerbaarheidstraining, speciaal voor vrouwen en meisjes vanaf 7 jaar. De cursus is gebaseerd op de visie van aikido en yoga. Dat betekent: respect hebben voor elkaar, niet vechten maar verdedigen en handelen op basis van zelfvertrouwen en vanuit je eigen kracht.

Opkomen voor jezelf

Onder deskundige leiding van Karin (aikidoka) en Marion (yogadocente en (trauma)coach) leer je in een reeks van 5 lessen onder andere stevig te staan, jezelf af te weren en te bevrijden. Verder werk je aan het vergroten van je zelfvertrouwen, grenzen aangeven, opkomen voor jezelf en leren ‘nee’ of ‘stop’ te zeggen. Daarnaast ontvang je ook een digitaal werkboekje met verschillende opdrachten, waarmee je gedurende de cursus of erna, thuis aan de slag kunt. Omdat het een actieve/fysieke training is, is het handig om sportieve kleding te dragen en een flesje water mee te nemen.

Meer informatie en aanmelden

Net als alle andere activiteiten van In Mind & Body, is de training niet-competitief, en wel toegankelijk en betaalbaar. Alle lessen vinden plaats op zondag, vanaf 15 sept. tot en met 13 okt., van 11.45 tot 12.45 uur, bij In Mind & Body, aan de Koninginneweg 150 (unit 11) in Ridderkerk. De 5 lessen kosten 40 euro per persoon. Voor elk tweede (en volgende) deelnemer geldt een korting van 5 euro. Een aanrader voor moeders en dochters dus!

Aanmelden voor de training zelfverdediging en weerbaarheid kan per mail naar marionbertels@hotmail.comof viawww.inmindandbody.nl. Hier vind je ook meer informatie over de andere activiteiten van Stichting In Mind & Body.

 

Bron: Stichting In Mind & Body

 

 

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie