Nieuwe reeks zwangerschaps yoga in Ridderkerk

In Mind & Body start met een nieuwe reeks Zwangerschaps yoga. Vanaf woensdag 24 april zet yoga docente, Marion Bertels zich ook weer in voor een andere groep binnen de Yoga: aanstaande moeders. De vierde in de succesvolle reeks lessen Zwangerschapsyoga kost 75 euro voor tien lessen (van 19.15 tot 20.15) in de oude Huishoudschool aan de Koninginneweg in Ridderkerk.

In een reeks van 10 lessen werken we aan houding, adem en ontspanning voor tijdens de zwangerschap maar ook voor tijdens de bevalling. Er is een welkom geschenk en de hand-out wordt digitaal nagestuurd, gedurende de lessen zijn de dames vrij om mindfulness en mediatie te volgen.

Door de oefeningen raak je meer vertrouwd met je eigen ademhaling en leer je verschillende ademhalingstechnieken, waarmee je leert je hoe je je adem controleren tijdens je bevalling. De sfeer is ontspannen tijdens de lessen en we houden van een lolletje, aldus Bertels, die inmiddels 15 jaar ervaring heeft in lesgeven aan aanstaande moeders. Een zwangerschap is en blijft bijzonder, vult ze aan, prachtig om daar in de groep aan te mogen werken!

Aanmelden kan via marionbertels@hotmail.com of 06 48 46 59 02 of kijk op www.inmindandbody.nl

Bron: stichting In Mind & Body

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , .