Over Beweegmakelaar Ridderkerk

Beweegmakelaar Ridderkerk helpt inwoners bij het zoeken naar een geschikte vorm van bewegen. Hij is een adviseur die in opdracht van Gemeente Ridderkerk zijn werkzaamheden verricht. Beweegmakelaar Ridderkerk heeft een eigen database met het complete aanbod van alle partijen die zich bezig houden met het aanbieden van sport en beweging in Ridderkerk. De hulp van Beweegmakelaar Ridderkerk is geheel gratis.

“Beweegmakelaar Ridderkerk heeft geen commerciële belangen bij doorverwijzingen en heeft geen eigen beweegprogramma’s.”