Voor wie is Beweegmakelaar Ridderkerk?

Beweegmakelaar Ridderkerk kan worden ingeschakeld door u zelf, maar ook voor u door de zorgverleners, bijvoorbeeld uw huisarts. Tijdens een gesprek wordt gekeken welk beweeg aanbod het best past bij uw wensen. Contact opnemen met de aanbieder van de sport of bewegingsactiviteit wordt voor u gedaan! Beweegmakelaar Ridderkerk is er voor alle inwoners van Ridderkerk die willen bewegen en wel wat hulp kunnen gebruiken in de opstart. Voor alle doelgroepen vindt Beweegmakelaar Ridderkerk passend aanbod.

“Beweegmakelaar Ridderkerk is er voor iedereen die wil bewegen en wel wat hulp kan gebruiken.”