Wandelvierdaagse voor 55-plussers

RIDDERKERK – Alweer voor de tweede keer houden Rierderborgh Reyerheem en SER avond4daagse de Wandel4daagse 55-plus van 9 juli tot 12 juli. Een vierdaagse waar men als oudere aan mee kan doen. Het wordt een sportief evenement met veel gezelligheid. Het zijn vier dagen van ongeveer vier kilometer. Ze starten vanaf twee locaties bij Riederborgh en vanaf Reyerheem. De verzameltijd is om 13.30 en het vertrek is om 14.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt vijf euro.

Mensen die niet zo goed ter been zijn kunnen een rolstoel meenemen. Er zijn al vrijwilligers die zich hebben aangemeld om hiermee te helpen. Onderweg is een pauze waar ze gezamenlijk met Riederborgh en Reyerheem koffie drinken. Dit project word onder anderen mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren. Er wordt door verschillende sponsoren gezorgd dat er bij de pauze een hapje en een drankje zijn. Natuurlijk is er voor iedere deelnemer die meer dan drie dagen meedoet een medaille. Op de laatste dag komen ze aan op het Koningsplein en zal het Dukdalf Koor ze toezingen.

Mensen die mee willen doen aan de vierdaagse of zich willen aanmelden als vrijwilliger kunnen bellen met Karin de Rooij 06-13085233 of Shannon Verneave 06-43368387. Mailen naar karin.de.rooij@aafje.nl of naar shannonv@riederborgh.nl is ook mogelijk. Het huren van een rolstoel is ook mogelijk, dit kost tien euro.

 

Bron: De Combinatie Ridderkerk

Geplaatst in Algemeen en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie