Zorgverlener

Over Beweegmakelaar Ridderkerk

Beweegmakelaar Ridderkerk begeleidt inwoners van Ridderkerk bij hun zoektocht naar een geschikte vorm van bewegen. Beweegmakelaar Ridderkerk is een adviseur die in opdracht van Gemeente Ridderkerk zijn werkzaamheden verricht. Hij is goed op de hoogte van het complete aanbod van partijen die zich bezighouden met sport en beweging. Beweegmakelaar Ridderkerk kan worden ingeschakeld door u als zorgverlener, maar ook door andere instanties of door inwoners van Ridderkerk zelf. Zijn hulp is geheel gratis.

De kracht van Beweegmakelaar Ridderkerk is dat hij persoonlijk en betrokken, samen met de zorgvrager, zoekt naar passende mogelijkheden. Vervolgens begeleidt hij de aanvrager naar de gekozen aanbieder van sport- en beweging. Hierdoor worden drempels geslecht en barrières weggenomen. Deze aanpak is inmiddels bewezen effectief. U, als zorgverlener, wordt door Beweegmakelaar Ridderkerk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de zorgvrager. U ontvangt meteen terugkoppeling. Hierdoor houdt u zelf de vinger aan de pols.

Bestel de folder Beweegmakelaar Ridderkerk, kosteloos.